Kahvi

Pienpaahtimon kahvit

Café Artista löydät myös Turun Kahvipaahtimon vastapaahdetut laatukahvit. Vuodesta 2009 asti toimineen pienpaahtimon kahvit ovat alusta alkaen olleet kiinteä osa kahvilaamme. Kahvit vaihtelevat tasaisen toistuvasti satokausien mukaan. Aina on kuitenkin tarjolla maistuvaa suodatinkahvia sekä espressoa Turun Kahvipaahtimon valikoimasta.

Turun Kahvipaahtimon laadukkaiden kahvien taustalla on yksinkertainen ajatus siitä, että kahvin makua ei tehdä paahdolla vaan se työ tehdään alkuperämaissa kahvitiloilla. Tästä syystä Turun Kahvipaahtimon kahvit on paahdettu hienovaraisesti, jotta kunkin kahvin moniulotteiset maut pääsisevät esiin eivätkä peity paahteisella kitkerällä maulla.

Kaikki kahvit on valittu maun perusteella, mutta sen lisäksi tuotantoprosessin läpinäkyys on tärkeässä roolissa raakakahveja ostettaessa.

Turun Kahvipaahtimon kahvipaketteja voit ostaa myös kotiin. Kaikki kahvit myydään papuina, mutta voit pyytää ne myös valmiiksi jauhettuna tarpeesi mukaan. Näin kahvi on aina mahdollisimman tuoretta ja maistuvaa myös kotona.