Cupping - Kahvien maistelua

Olemme mukana Food & Fun tapahtumassa ja järjestämme lauantaina sekä sunnuntaina 8.-9.10. Cupping -kahvien maistelua seuraavasti:

La 8.10. Klo 17.30 Joona Suominen
Su 9.10. Klo 15.00 Helka Ikonen

12 osallistujaa / cupping
Hinta 25 € / osallistuja, sis. Alv 24%.  
Maksetaan saavuttaessa.

Ilmoittaudu ennakkoon oheisella lomakkeella
6.10.16 mennessä.

Joona Suominen on vuosien 2010 ja 2012 sekä Helka Ikonen vuoden 2014 Vuoden Barista. Molemmat ovat edustaneet Suomea maailmanmestaruuskisoissa. Kisat ovat olleet Lontoossa, Wienissä sekä Riminissä. Lisäksi Suominen on voittanut Suomen Latte Art mestaruuden vuonna 2010. Sen johdosta hän kisasi MM-kisoissa Etelä-Korean Soulissa voittaen parhaan makuisen latten tittelin.

"What I talk about, when I talk about taste"

La 8.10. klo 17.30 Joona Suominen

Workshopissa käymme läpi kahvin kannalta olennaisia perusmakuja eli happamuutta, makeutta ja karvautta. Perehdymme lisäksi hieman makuaistiin liittyvään tutkimukseen ja siihen, miten kahvin uuttuminen vaikuttaa näiden perusmakujen muodostamaan tasapainoon. 

Workshop on suunnattu ensisijaisesti jo hieman kahvin valmistuksesta tietäville. 

Kahvitietoutta ja kahvinmaistelua

Su 9.10. klo 15.00 Helka Ikonen

Saat tietoa kahvin alkuperämaista, käsittelytavoista ja paahtamisesta sekä tutustut kahvin matkaan pavusta kuppiin. Keskitymme erityisesti siihen, kuinka toiminta eri vaiheissa vaikuttaa kahvin makuun.

Tarkastelemme eri alkuperämaiden ja erilailla käsiteltyjen kahvien eroja myös cuppingin eli kahvinmaistelun kautta. Cupping on menetelmä, jota kahviammattilaiset käyttävät ympäri maailman.

Sopii kaikille kahvista kiinnostuneille.